Welcome

De vigtige parametre ved at webhotel

Hvis ikke man aner noget om, at købe et godt og effektivt webhotel, så kan den store verden af internetteknologi godt virke lidt forvirrende, når man bevæger sig rundt på nettet og forsøger at finde et webhotel, som passer lige ind i det du har brug for. Det er dog ikke så svært, når lige der er blevet dannet et overblik, for der er overordnet set flere forskellige parametre, som kan være gode at have styr på, hvis du gerne vil have det bedst mulige produkt – og det må man antage, at du gerne vil, eftersom andet ville være fjollet. Der er mange forskellige, men nogle af de arbejder også mod hinanden, så man ikke altid kan få det hele.

De mange forskellige faktorer

Afhængig af hvilken type kunde du er – f.eks. en privatperson eller en virksomhed – så vil der også være forskellige værdier, som du vil lægge vægt på, når du skal have et webhotel. Som virksomhed vil man ofte lægge vægt på hastighed og oppetid. Det er altså, hvor hurtigt siden indlæses for kunderne og hvor stor en procentdel af døgnet, din hjemmeside er oppe og tilgængelig for kunderne. En privat kunde vil måske mere fokusere på, at der er nok plads, til at uploade de ting man gerne vil og at det ikke koster helt ekstremt meget.

Man kan ikke altid få det hele

Selvom det jo ville være lækkert, hvis man bare sådan kunne få det hele, så er det altså sjældent tilfældet – også når det handler om et webhotel. Hvis man f.eks. gerne vil have en høj oppetid og en høj hastighed, så kan det være svært at holde prisen i bund, da det kræver en meget specialiseret service og nogle gode servere, som kan yde lige præcis det du gerne vil have.