Welcome

Del kærlighedens dag med dine nærmeste

Hvert år holder min mand og jeg en Valentinsfest for alle vores venner. Alle er velkomne. Valentinsdag, bliver altid forbundet med hyggelige parmiddage, hjerter og kærlighed. Jeg er elsker kærlighed, og jeg elsker at der er en dag dedikeret kun til kærligheden. Men jeg elsker endnu mere undskyldninger for, at holde en fest.

Inspiration til en anderledes Valentinsdag

Jeg føler, at der er lidt delte meninger om Valentinsdag. Det er jo en amerikansk tradition, der er blevet mere og mere populært herhjemme i årenes løb. Mange mener at Valentinsdag, er en kæmpe forbrugsfest. Jeg giver dem til dels ret, men jeg synes også at dagen er, hvad man gør den til. I stedet for at bruge et vanvittigt beløb den ene dag på flotte gaver og en dyr middag, så har vi valgt at holde Valentindag lidt anderledes. Vi deler kærlighedens dag med vores festglade venner. Vi deler alle udgifter til pynt, mad og drikkevarer. Der er altså nogle penge at spare, på den ellers lidt dyrere dag.

Sådan pynter du kærlighedsfesten

Det er ikke rigtig Valentinsdag, hvis der ikke er hjerter over det hele! Vi har derfor bestilt de flotteste hjerte folie balloner, du kan få. Heliumballoner.dk er vores yndlings ballon pusher, når vi skal pynte op til en fest. De har et kæmpe udvalg af balloner til alle de forskellige mærkedage. Nogen ville sige, min mand, at vi havde fået bestilt for mange balloner. Man kan heller ikke få for meget kærlighed. Sådan har jeg det også med balloner. Hos mig hører ‘’less is more’’ ikke til, når det kommer til balloner.

Vi brugte hjerteballonerne til at lave en polaroidbillede station. Det er en super sød måde, at få skabt nogle minder med dine nærmeste på. Dine gæster kan tage billederne med hjem, eller I kan lave en mindebog med alle de sjove og skøre billeder, som I får taget i løbet af aftenen. Mulighederne er mange, og det er kun din fantasi der sætter grænser.

Ideer til en lækker Valentinsmenu

Det er vidst ikke en hemmelighed, at jeg elsker mad. Det er også derfor, at jeg hvert år står for at sammensætte en lækker Valentinsmenu. Traditionen tro, skal vi have en tre retters menu. Det er jo lidt smag og behag, hvad folk kan lide af mad. Heldigvis for mig, så hører vores venner under kategorien, altædende. Så der er altså frit spil, hvad angår mad. Personligt synes jeg, at en forret skal være let. I år skal vi have stegte kammuslinger, der er vendt i hvidløgssmør og toppet med en lækker blanding af citronskal og ærtepure. Det mætter ikke så meget, så du har rigeligt plads til hovedretten. Hovedretten i år består af rødvinsbraiserede svinekæber toppet med skiver af æbler og valnødder. Til sidst skal vi have en dejlig dessert med en lækker panna cotta og lækre bær. Der er findes ikke en fast Valentinsmenu, men her er vores bud på lækker en.

Fordi, vi havde fået mange balloner, så havde vi nogle i overskud. Så de folie balloner fra heliumballoner.dk, som vi havde tilbage, blev brugt til vores bordopdækning. Det er en sød lille måde, at tilføje bordet lidt kærlighed. Glædelig Valentinsdag.