Welcome

Få bedre styr på økonomien i din virksomhed med en bogholder

Hvis du ejer en virksomhed, er det essentielt, at der er styr på økonomien. Du skal have styr på, hvilke indkomster såvel som udgifter virksomheden har. Derudover skal du naturligvis også have styr på eventuelle debitorer og kreditorer i virksomheden. Samt det årlige momsregnskab, ej at forglemme.

For mange menneskers vedkommende har de ikke just startet deres virksomhed, fordi de bare elsker regnskaber. Hvis det også gælder dig, er der heldigvis råd for sagen. Du kan nemlig hyre en virtuel bogholder .

Den perfekte løsning til den mindre virksomhed

Hvis du har en mindre virksomhed, har du muligvis ikke plads til en hel regnskabsafdeling. Det kan også være, at din virksomheds behov for bogholderi er så lille, at det ikke giver mening at ansætte en bogholder. I begge tilfælde giver det bedre mening at ansætte en virtuel bogholder.

Med en virtuel bogholder får du alle de velkendte fordele ved at have en bogholder. Men derudover kommer du ikke til at skulle finde plads til vedkommende på arbejdspladsen. Og du kan også helt selv bestemme, hvor meget vedkommende skal arbejde for dig.

En virtuel bogholder arbejder nemlig fra sit eget kontor. Derudover giver vedkommende dig mulighed for at vælge mellem forskellige løsninger, så du kan finde den, der passer bedst til din virksomhed. Blandt løsningerne kan du vælge mellem alt fra en helt simpel pakke med enkelte løsninger til en stor pakke, hvor du får en fuld økonomiafdeling.

Slip for al personaleansvar

En af de mange fordele ved at hyre en virtuel bogholder, eller hel økonomiafdeling, er, at du slipper for al personaleansvaret. Det er nemlig økonomivirksomheden selv, der står for al ansættelse og eventuel afskedigelse. Det er også dem, der sørger for medarbejdersamtaler og medarbejderudvikling samt al administrativt arbejde med lønudbetalinger og lignende. Det frigiver en masse tid og energi, som du i stedet kan bruge på din virksomheds kerneopgaver. Alt hvad du skal gøre er derfor at betale fakturaen fra økonomivirksomheden – så klarer de selv resten.

Hvis du gerne vil have fuldstændig styr på økonomien i din virksomhed, uden at du selv får flere arbejdsopgaver, er en virtuel bogholder en fantastisk løsning.

Find en bogholder, som du kan stole på

Det er vigtigt, at du finder en bogholder, som du kan stole på. Hvis der er rod i din virksomheds økonomi, kan det få katastrofale følger for din virksomhed. Derfor er det vigtigt, at du finder en kompetent og erfaren bogholder, der overholder al gældende lovgivning på området.

Når du skal finde en bogholder til din virksomhed, er det derfor altid en god idé at kigge på vedkommendes referencer. Det vil give dig en god idé om, hvorvidt vedkommende tidligere har håndteret lignende virksomheder. Derudover kan det også være en god idé at tjekke anmeldelser af virksomheden og spørge i dit netværk. Hvis folk overvejende har positive oplevelser med virksomheden, er det formentlig et godt valg.