Welcome

Få lavet ny dræning af din mark

Det er en god ide, at du får drænet dine marker, så vandet nemt og sikkert kan løbe af dem. Det kan spare dig for mange penge i det lange løb. Vand kan virkelig være med til at ødelægge din mark, og det er derfor en god ide, at du får gjort det i tide, før dine afgrøder bliver for høje.

 

Du kan for eksempel få lavet dræning hos Ilderhede Kloak- og spuleservice. De laver både ny dræning og kan opdatere din gamle dræning. Læs mere på http://www.ilderhede.dk/draening.aspx

 

Få din gamle dræning opdateret

 

Hvis du allerede har dræning på din mark, er det en god ide, at du går den efter og får den opdateret, hvis der er brug for det. Det kan for eksempel være, hvis jorden har flyttet sig i løbet af efteråret og vinteren, og du har brug for, at dræningen bliver dybere. Måske er der nogle strækninger, hvor det er nødvendigt at grave den igen.

 

Der findes flere forskellige rør til at lave dræning med. Det er nøgenrør med filtersand og tæpperør. Det er meget forskelligt, hvad folk foretrækker. Det kan være en god ide for dig at sætte dig ind i, hvad de forskellige typer af rør kan, inden du vælger.