Welcome

Find den bedste klapvogn

Når man får en baby, vil man gerne give sit barn det allerbedste af alting, og det gælder også valg af klapvogn. Her vil man gerne have den bedste klapvogn, og mange forældre benytter sig af en klapvogn test, når de skal beslutte sig.

Hvem skal bruge vognen?

Det er vigtigt at finde den allerbedste klapvogn til dig og din baby. Det vil sige, den skal naturligvis passe til din baby, men den skal i allerhøjeste grad være perfekt til dig eller den, som får mest med klapvognen at gøre. Den forælder, som ikke bruger klapvognen særligt meget, vil lettere kunne affinde sig med en klapvogn, som måske ikke lige er helt ideel til ham eller hende, de få gange, han eller hun bruger den. Her forholder det sig omvendt for den forælder, som hele tiden står og skal håndtere klapvognen og køre den. Til ham eller hende skal klapvognen fungere optimalt, så man ikke oplever nogen unødvendige gener i det daglige.

Det praktiske element

 Gener kan for eksempel være en klapvogn, som er vanskelig at klappe sammen. Hvis klapvognen dagligt skal transporteres i bil, er det væsentligt med en klapvogn, som er let at klappe sammen. Her vil man få megen håndtering med at klappe sammen og klappe ud igen og løfte klapvognen op og ned.

Al den håndtering i forbindelse med at få vognen ind og ud af bilen vil være en evig, potentiel årsag til forsinkelser, og dem har de fleste forældre nok af alene fordi, de skal have dem selv og et barn færdig og ud af døren til tiden. Derfor er det altafgørende at have en klapvogn, som er beregnet til det behov. Dette er noget, man kan finde ud af ved at læse en klapvognstest, da det er en relevant problemstilling for mange forældre.

Drejehjul eller ej?

Der er fortsat stigende salg inden for klapvogne med drejehjul foran. Det skyldes, at disse vogne er yderst brugervenlige, idet de er nemme at manøvrere rundt med. For folk i byerne er der ingen tvivl om, at disse klapvogne er et klogt valg. Man kan uden besvær bevæge sig rundt i butikkernes smalle gange med denne type klapvogn. Samtidig ligger baby rart og vil ikke bemærke en del bevægelse, heller ikke selvom vognen kommer vidt omkring inde i byen.

Det rigtige til ens behov

Bor man ude på landet måske endda et sted med grusveje og skov, som de mest oplagte steder at gå tur med baby, så må man have sig en klapvogn med store og faste forhjul. Store hjul kører bedst på et ujævnt underlag og i blandet terræn. Vil man gøre noget godt for babys komfort, skal man vælge lufthjul på grund af deres affjedrende effekt. Er man træt af udsigten til at skulle pumpe luft i klapvognen konstant, findes der også modeller, som ikke har lufthjul, men stadig har god affjedring. Det kan man også læse mere om i en klapvognstest.

Mange klapvogne har masser af opbevaringsplads, og nogle har endda plads til en kop kaffe oppe ved styret. Det er noget, de fleste forældre sætter stor pris på og vil opprioritere, hvis de ellers husker det.