Welcome

Find hellere en tatovør, du stoler på

Der er lige så mange gode grunde til at folk får tatoveringer, som du er personer i Danmark. Det kan være alt fra, at man bare godt kan lide den måde det ser ud på, eller de signaler det sender, til at det har en helt særlig betydning, som man godt kan lide at have med sig altid på sin krop. Men uanset hvorfor man vælger at få lavet sig en tatovering, så er det fælles for alle, at man gerne vil have en tatovør til at lave det, som man stoler på.

Tatovøren er jo ligesom kunstneren, som skal lave kunstværket. Han skal virkelig have styr på, hvad han laver. Ellers risikerer man, at det ikke bliver pænt. Og noget af omstændighederne med tatoveringer er jo, at de ikke er helt nemme at slippe af med. Men får man lavet dem ordentligt, så er det jo helt sikkert heller ikke noget, som man er interesseret i. Er du interesseret i at møde en tatovør, som du kan stole på og snakke med om dine idéer til et kunstværk på din krop, så kan du klikke ind her.

Har du en god tatovør, vender du nok tilbage

En af grundene til, at man også gerne vil have en god kunstner, som man stoler meget på er, at mange mennesker jo ikke bare får lavet én enkelt tatovering. Man nøjes simpelthen ikke, og så er det dejligt, at man har et sted, hvor man kan vende tilbage, og hvor man ved at resultatet altid bliver godt. Så slipper man også for at skulle sikre sig, at en ny person rent faktisk har forstået hvad det er for et tema man kører. Desuden er det for mange ikke væsentligt, at de forskellige tatoveringer passer sammen