Welcome

Galleriet Mynewart.dk sælger plakater og malerier

Galleri Mynewart.dk – Danmark førende galleri på nettet – Sælger malerier og plakater til de danske hjem

Malerier og plakater sælger som aldrig før. Det danske online galleri Mynewart.dk har i løbet af ganske kort tid etableret sin position på det danske marked, og har stor succes med salg af plakater og malerier. Herunder er historien om det sønderjyske firma.

Danskerne er vilde med at udsmykke deres vægge med en flot plakat eller et farverigt maleri. Galleriet, der blev grundlagt i begyndelsen af 2016 har på kort positioneret sig som et af danskernes foretrukne steder at handle kunst. Iværksætterne, Malthe og Julie, grundlagde galleriet som et modsvar til de etablerede traditionelle gallerier i Danmark, hvor der sælges malerier til priser, hvor ikke alle kan være med. Galleri Mynewart.dk står derimod for kunst til priser, hvor alle kan være med. Galleriet har aftaler med udenlandske kunstnere, der grundet de lavere leveomkostninger sammenholdt med en langvarig aftale, er i stand til at forsyne galleriet med store mængder billig kunst. Malerierne bliver dernæst videresolgt til de danske kunder til ganske favorable priser.

Abstrakt kunst hitter i de moderne danske hjem

Hvis man spørger iværksætter-parret hvad der hitter hos de danske kunder er svaret ganske klart: ”Den abstrakte kunst”. Parret udbyder: ”Danskerne er uden tvivl vilde med abstrakte malerier, og især farverige abstrakte malerier. Vi oplevere en konstant efterspørgsel og et stort salg af denne type kunst. Grunden til, at det abstrakte motiv hitter så meget, skyldes fortrinsvis måden hvorpå vores hjem er indrettet i dag. De fleste hjem bygges og indrettes nemlig meget strømlinede med nye flotte og moderne køkkener, møbler og hvide vægge og lofter. I et sådan hjem mangler der mange gange et pift af personlighed samt noget, der adskiller den respektive bolig fra alle andre boliger. Her kommer det abstrakte maleri virkelig til sin ret, idet det ”rodede” look danner en fantastisk synergieffekt med det ellers så stilrene og strømlinede hjem. Dernæst er gruppe-malerierne med et abstrakt motiv i særdeleshed noget, der sælger godt. Et gruppe-maleri er kort fortalt et maleri, der består af flere lærreder. Det kunne eksempelvis være et gennemgående motiv, der frem for at være på lærreder på 160 x 80, er delt ud på 4 lærreder á 40 x 80. Dette giver maleriet et meget særpræget og unikt look, og giver virkelig boligen noget kant.

Fremtiden for galleriet byder på blandt andet grafiske plakater

FrogGalleriet har igennem 2016 oplevet en kontinuerlig stor vækst, hvilket galleriet ønsker at bibeholde. Iværksætterne har derfor valgt at 2017 skal byde på introduceringen af plakater. Dette er den naturlige forlængelse af malerier, og kan også henføres under begrebet ”kunst til væggen”.  Plakaterne skal udformes med spændende og moderne motiver udarbejdet af danske og udenlandske grafikere. At introducere plakater skyldes især også, at galleriet ønsker at få fat i den del af kundesegmentet, der ønsker at have noget flot på væggen, men måske ikke lige er til malerier. På den måde er galleriet dækket rigtig godt ind, og kan formentlig øge sit salg betydeligt. Plakaterne skal trykkes på papir af høj kvalitets og indrammes i trærammer, der ligeledes er af høj kvalitet. Galleriet ønsker nemlig udelukkende at sælge kvalitetsprodukter. Udover at sælge plakaterne på galleriets egen side, er det også planlagt at sælge dem på søstersiden, der hedder www.mode-plakater.dk. Dette skyldes muligheden for at opnå større markedsandele.