Welcome

Et godt VBA kursus i Excel, Word, Access mm.

Har du brug for at få færdigheder inden for Office pakken, så kan det være en god ide med et kursus. Du vil få et VBA kursus som passer præcis til dit niveau. På den måde får du det optimale udbytte af VBA Office kurset.

 

Hvilke programmer dækker kurserne

Kurserne tager udgangspunkt i Microsoft Office-pakken. Der er hos 4d.dk kurser i VBA indenfor Excel, både grundlæggende og udvidet. Hvis du hellere vil tage dit kursus på engelsk, er det også en mulighed. I Word kan du få et kursus som tilbydes som virksomhedskursus og konsulentydelse samtidig. Her tages der højde for de behov i måtte have for at få det optimale ud af kurset. Du og dine kolegaer vil få undervisning i forskellige relevante metoder og værktøjer. Der er også et kursus i Visio hvor du lærer at distribuere og vedligeholde løsninger til Visio. Kurset er tiltænkt personer med mulighed for at udarbejde udvidede skabeloner i Visio ved hjælp af VBA. Ud over disse programmer er der også mulighed for at få kurser i Datamodellering og design samt Visual studio.

 

Sådan lærer i på den bedste måde

 

Med et tilrettet læringskoncept vil I få helt gratis rådgivning under kurset. Du får garanti på afholdelse af kurset. Underviserne på alle kurserne er certificerede instruktører. Kursusmaterialet er grundigt bearbejdet og I vil få opgaver som giver jer en praktisk forståelse af emnet. Der er tilfredshedsgaranti på alle de udbudte kurser. Hvis du støder ind i nogle udfordringer eller spørgsmål kan du ringe gratis til den hotline der er til rådighed efter kurset. Det gør at du ikke bliver tabt selv efter kurset er slut. Med disse muligheder får du den bedste læring. Du vil altid have mulighed for at bygge oven på den viden du i forvejen har om emnet.