Welcome

Kloakmester på Bornholm udfører alt kloakarbejde

Bornholms Kloakmester spuler faldstammer, toiletafløb og køkkenafløb, ligesom de tømmer septiktanke og rendestensbrønde og renoverer kloakker. Der er ikke noget din lokale kloakmester på Bornholm ikke kan hjælpe dig med. Se mere her.

Du kan også bestille en tv-inspektion, hvis du har mistanke om, at der er problemer med kloakken, så problemet kan lokaliseres, uden at det koster en formue, og de hjælper dig også med at forebygge oversvømmelser i din kælder.

Bornholms kloakmester har døgnservice

Når alt går vel, tænker du nok ikke meget på din septiktank, men hvis du pludselig står i den situation, hvor der bliver akut brug for tømning, så kan det faktisk lade sig gøre uanset hvornår på døgnet, din krise indtræffer. Bornholms kloakmester har nemlig døgnservice til netop det formål.

Tanke har forskellige størrelser, og forbruget er også forskelligt fra hus til hus. Afhængig af den status, dit hjem har, og størrelsen på din tank, vil en tømningsordning sørge for, at tanken bliver tømt regelmæssigt, men hvis du får brug for ekstra tømning, kan du bestille det hos Bornholms Kloakservice.

Stoppede afløb og oversvømmelse

Du vil som regel ikke være i tvivl, hvis din kloak er stoppet. I håndvasken eller afløbet i gulvet i brusenichen vil de første tegn typisk være, at afløbet ”klukker”, og at det tager lang tid for vandet at løbe ud. Du kan også opleve, at vandet stiger op af dit afløb, når der bliver vasket tøj eller taget bad. Det er alt sammen tegn på, at der er en forstoppelse, og Bornholms Kloakmester har stor erfaring i at løse det problem.

Med tv-inspektion er der tid og penge at spare. Bornholms Kloakservice bruger tv-inspektion, når det handler om at lokalisere utætheder, brud og forstoppelser, og når der er brug for at vurdere afløbsledningers tilstand.

Bornholms Kloakservice kan også hjælpe med at minimere risikoen for, at du får oversvømmelse i din kælder, blandt andet ved at installere højvandslukker. Det kan faktisk give rabat på din husforsikring hos flere forsikringsselskaber, at du på den måde viser, at du har gjort en indsats for at undgå oversvømmelse.