Welcome

Sådan kan du pynte flot op til fest

Skal du snart holde en fest, glæder du dig uden tvivl utroligt meget til den festlige begivenhed. Når du er nået dertil i processen med at planlægge festen at du er klar til at tage hul på pynten, bliver det først rigtigt sjovt.

 

Det er en rigtig god idé allerede at overveje hvordan du vil pynte op til en fest i god tid før den afholdes. Så har du nemlig tid nok til at bestemme dig for lige præcis hvordan udtrykket ved din fest skal være. Læs med her, og få 4 gode idéer til hvordan du kan pynte flot op til din fest.

Crepepapir i lange baner

Du kender sikkert crepepapir som det tynde og knitrende papir i flotte farver som er rullet op om sig selv. Dette papir skriger langt væk fra fest og farver, og er derfor det perfekte indslag til dit arrangement.

Det fede ved crepepapir er, at du kan bruge det på så mange forskellige måder og stadig bevare et ens udtryk. Crepepapiret kan bruges lige som det er som en flot vægdekoration bagved buffetbordet, eller du kan sammensætte en væg med festligt crepe som der kan tages fine billeder op ad.

 

Hvis du er ferm på fingrene, kan du også bruge crepepapiret til at lave fine festdekorationer så som blomster i fine farver, hjerter eller stjerner. Det er din fantasi, der sætter grænsen for hvad du kan hitte på at lave ud af crepepapir.

 

Du kan lækkert crepepapir her.

Festlige dekorationer i papir og pap

I tråd med forrige idé til hvordan du kan pynte op til fest, kan du købe flotte og festlige dekorationer som allerede er færdiglavede. Du skal flot samle dem – og det er ofte så simpelt at du blot at sætte et par papirclips i de rigtige steder.

 

Du kan få festlige dekorationer til at stille på bordet eller hænge i loftet udformet som alt fra is til ananas til enhjørninger og så videre. Det er også muligt at skaffe simple dekorationer der blot er bolde i forskellige størrelser og farver. Lige meget hvad kan sådan en dekoration være et festligt indslag, som helt sikkert vil gøre din fest meget farverig og spændende at se på.

 

Guld og glimmer er en sikker vinder

Når du hører ordet fest, hvad tænker du så på? Noget som mange danner sig et billede inde i hovedet af, er guld og glimmer. Det kan være alt fra en væg dekoreret med guldstrimler og glimmer til fin bordpynt som stråler.

 

Du kan derfor sagtens benytte dig af disse to festklassikere når du pynter op til din fest. Så er du sikker på at der er noget genkendeligt ved den, og at dem du har inviteret til festen straks vil føle sig godt tilpas og tilskyndet til at gå ud og fyre den af på dansegulvet.

 

Guld og glimmer er derfor et nemt og sikkert trick for at afholde en succesfuld fest med masser af gang i!

 

Udnyt omgivelserne

Det fjerde og sidste trick til at pynte sin fest flot op er at udnytte de omgivelser der er der hvor festen skal holdes. Se derfor om du har mulighed for at tage en tur derud og se lokalerne. Det er meget nemmere at blive inspireret når man ser det med sine egne øjne.

 

Ved at have et øje for hvad du kan udnytte blandt omgivelserne, vil du hurtigt kunne få pyntet op på en måde som folk vil huske. Du kan gøre brug af vinduer, loftsbjælker eller noget helt tredje der er til stede der hvor du holder festen.