Welcome

SF sten er en solid og klassisk belægningssten

En sten er ikke bare en sten. Slet ikke når det handler om sten til belægning. Der er forskellige slags som hver især giver sit særlige præg til den belægning, du skal have lavet. En af de klassiske sten inden for faget er SF sten. Selvom du ikke har hørt om SF sten, så du helt sikkert set dem op til flere gange i dit liv. Det er nemlig dem, som blandt andet er brugt ved offentlige indkørsler. Den er kendetegnet ved at have en asymmetrisk form, og når den bliver lagt danner den dermed et særligt mønster.

Formen betyder også, at når SF sten bliver lagt ved siden af hinanden, så er de med til at holde de sten, der ligger omkring dem, på plads. De kommer nemlig til at sidde i hak, hvilket også er med til at sikre, at det tryk, der lægges på den, bliver fordelt ud over et større areal. Det er altså ikke en enkelt sten alene, som bærer hele trykket, og derfor er det en sten, som bliver brugt meget ofte. SF sten kan nemlig klare en høj belastning, hvilket også betyder, at den kan bruges til områder, hvor der skal køre tunge køretøjer, som for eksempel lastbiler eller andre køretøjer, som lægger et stort tryk på belægningen. SF sten kan også med fordel bruges som belægning på havneområder, hvor der hver dag er stor trafik med mange køretøjer. Den vil også fungere godt som underlag til containerne, der som regel også har en del vægt med sig.

SF sten kan også sagtens bruges til mindre projekter. Privatpersoner kan også bruge stenen til deres mindre projekter derhjemme. Det gælder alt fra indkørslen til stier i haven, hvor stenens egenskaber også vil komme til sin ret. Den henvender sig dermed til både virksomheder og privatpersoner, som ønsker en solid belægning, som samtidig har et flot udtryk. Det flotte udtryk kommer af den asymmetriske form, og dermed får du med SF sten ikke bare en holdbar belægning, men også en stilren belægning, som godt kan tåle at blive vist frem.

En anden praktisk ting ved SF sten er, at de er gode til maskinlægning. Det er en stor fordel, at stenene kan lægges med maskiner, da det går hurtigere end ved håndkraft. Det betyder også, at belægningen bliver mere præcis og dermed er den også mere holdbar.