Welcome

Skift gulvet ud og få huset til at fremstå nyt

Trænger huset et visuelt boost? Et nyt gulv kan være en smart måde at friske huset op på. Dit gulv kan være meget karakteriserende for, hvordan du og andre oplever dit hus. Et gammelt sidt gulv kan få selv de pæneste møbler til at se kedelige ud. Omvendt kan et nyt og flot gulv få huset til at se meget mere nyt og indbydende ud.

Hvilken gulvtype er funktionel og pæn til formålet?

Et godt bud kunne være vinylgulv eller vinylfliser. Homogen vinyl er meget modstandsdygtig og slidstærkt. Det ser derfor nyt og pænt ud i lang tid. Samtidig er vinyl en af de gulvtyper, der er lette at lægge og billige at vedligeholde.

Vinylgulv kan købes hos de fleste tæppehandlere samt i mange byggemarkeder. Derudover findes der også håndværkere, blandt andet i Aarhus, der har speciale indenfor gulvlægning. En ekspert kan hjælpe dig med at vælge det helt rigtige vinylgulv, som matcher dine behov. Han kan også fortælle dig meget mere om vinylgulvenes mange funktioner, fordele og ulemper.

Fordele ved at vælge vinylgulv

  • Slidstærkt
  • Nem vedligeholdelse
  • Let at rengøre
  • Let at udskifte en del af gulvet, hvis der skulle opstå en skade.

Vinylgulv er en meget holdbar løsning, da gulvet kan holde til en del belastning. Et eksempel kunne være en kontorvirksomhed i Aarhus. På et kontor kan der være mange kontorstole, der dagligt bevæger sig meget henover gulvene. Denne form for slid kan på et dyrt trægulv hurtigt udtrykke sig i form af ridser.

Vinylfliser kan her være en bedre investering. Fliserne er naturligt stærke, hvilket medfører, at der i de fleste tilfælde ikke kommer skader. Skulle der dog komme et mærke i gulvet, er det billigt at udskifte én enkel vinylflise, i forhold til at begynde at brække et trægulv op for at skifte det ud.

En anden stor fordel ved vinylgulv er udseendet. Homogent vinylgulv og vinylfliser har, hvis du vælger en høj kvalitet, ikke behov for voks eller polering. Vinylen har en egenskab, der gør at gulvets overflade altid virker som ny. Dette kan give en masse rengøringsmæssige fordele, da der ikke længere skal bruges lang tid på at vokse det gamle gulv, for at holde det pænt. Desuden er det en fordel i en virksomhed altid at have et pænt gulv, der illustrerer kvalitet overfor kunderne.

Vinylgulv kan designes efter enhver smag

Hvis du, når du hører ordet vinylgulv, tænker på køkkener med sorte og hvide skaktern, er du sikkert langt fra den eneste. Vinyl har dog udviklet sig rigtig meget gennem tiden, og i dag kan du få homogen vinylgulv, der passer til enhver smag. Vinylfliser er fx også udarbejdet i designs, der ligner trægulv. En god kvalitet af vinylfliser kan derfor kræve et trænet øje, hvis det skal opdages, at der er tale om vinyl og ikke et flot trægulv.

Udover træ fås vinylen også i ensartede farver, der kan matche fx virksomhedens logo eller udsende et bestemt signal til kunden. Hvis du har en virksomhed i nærheden af Aarhus og kunne tænke dig mere info om vinylgulv, kan du læse mere her.