Welcome

Undervis dit barn, mens de leger med billigt Playmobil

Er du bange for at give dit barn legetøj som underholder uden at undervise? Vil du gerne gøre dit barn interesseret i et bestemt emne, men ved du ikke, hvordan du skal komme omkring det? Læring gennem leg er bevist til at være en effektiv måde at få børn interesserede i diverse emner og motiverede til at lære mere om dem. Først og fremmest er det vigtigt, at du engagerer dig i at indleve dig i legen. Derved giver du dit barn en oplevelse af at de er værdsat samtidig med, at du lærer fra dig. På den måde giver du dit barn positive associationer mellem læring, leg og samvær og får dermed skabt et sundt forhold til læring og undervisning for dit barn.

 

Dernæst er det også vigtigt at have godt interaktivt værktøj, når du vil undervise dit barn, mens de leger. Et godt redskab til at skabe forståelse for det emne, du ønsker at undervise dit barn om, er det store sortiment af figurer fra Playmobil. Det store udvalg af figurer i nutidig, samt historiske scenarier og påklædning giver rig mulighed for at udvælge rammerne for den historie, du vil fortælle dit barn om. Du kan finde billigt Playmobil i scenarier lige fra temaer med dinosaurer, til en western baggrund og helt til bondegårdsdyr eller byggepladser. Det er virkelig kun fantasien der sætter grænserne. Blandt de mange figurer, fartøjer og historiske baggrunde findes rigtig mange historier som kan lære dit barn lidt om menneskehedens historie, myter og historier eller noget om arbejdslivet som det er i dag.

 

Med billigt Playmobil kan du fortælle lige den historie, du vil

  • Vil du lære dit barn lidt om, hvad det betyder at arbejde? Vis dem hvad brandfolk laver på jobbet, med kørertøjer som afbilleder dem som brandfolk anvender i forskellige dele af verden. Du kan få alt fra lufthavnsbrandbiler og helikoptere til større brandbiler med stige og blink. Og så får du selvfølgelig Playmobil-figurer iført tøj passende til situationen.
  • Vil du hellere lære dine børn om det vilde vesten eller om Caribiske pirater? Så kan du få cowboys iført poncho og cowboy hat, eller store piratskibe med kanoner og skatte. Her får du muligheden for at forklare, hvordan eventyr og historier kan være baseret på virkeligheden uden at være helt naturtro.
  • Og mens vi snakker om eventyr, kan du også købe figurer som lader dig og dit barn udspille eventyr om drager og riddere eller som måske finder sted i en feverden. Mulighederne er mange, og selv med figurer som er baseret på myter og historier, kan du lære dit barn om, hvor historierne stammer fra.

 

Hvorfor vente? Find billigt Playmobil med det samme

 

Det er ikke svært at finde værktøjerne til at lade dig undervise dit barn, mens I hygger jer sammen. Du kan se det store sortiment af billigt Playmobil på hjemmesiden playmobilbutikken.dk.