Welcome

Bordplader i træ

Står du og skal renovere køkkenet, så er bordpladen en ofte en af de ting, der kræver ekstra meget omtanke og overvejelse. Den skal være let at rengøre, let at holde og så må den også gerne være smuk at se på. Praktik og æstetik er altså de to ting, vi vægter højest i indretningen. Især, når det kommer til de moderne boliger, hvor køkkenet ofte ligger i åben forbindelse til både spisestue og stue. Her skal køkkenet spille ligeså meget som resten af indretningen – og gerne være i tråd med stilen i resten af hjemmet. Med en bordplade i træ kan du opnå både praktik og æstetik i en udgave, der ligger helt i tråd med tidens tendens og samtidig ikke går af mode igen indenfor den nærmeste fremtid.

Find den rette overflade

Når du bestiller en bordplade til dit køkken på nettet, så kan du vælge mellem stort set alle træsorter. Det er vigtigt, t du ikke bare tager hensyn til, hvordan overfladen ser ud i dag, men også, hvordan den kommer til at se ud i fremtiden og, hvor holdbar den er. I køkkenet skal overfladen kunne holde til væsentlig mere end på et spise- eller sofabord og derfor er det af yderste vigtighed, at du bliver kyndigt og grundigt vejledt i dit valg. På sider som eksempelvis https://mifapladen.dk/traebordplader sidder der uddannet personale til rådighed, så du kan finde den helt rigtige løsning, der klæder dit køkken – både i dag og i fremtiden.

Bestil efter mål

Når det kommer til køkkenborde kan det være svært at nøjes med en bordplade i standartmål, men heldigvis findes der rigtig mange gode muligheder for at bestille bordplader efter mål, så du kan få en træbordplade, der passer perfekt til dit køkken.

Det er vigtigt, at du får målt helt korrekt op, når du bestiller og er du det mindste i tvivl kan det spare dig mange penge, at få en fagmand til at foretage opmålingen, så der ikke opstår fejl eller misforståelser.

En træbordplade efter mål er fremstillet til at passer præcist til dit køkken bord og give den løsning, der passer bedst hos jer. Det handler ikke bare om mål, men også om samlinger, kanter og finish, så bordet bliver lige som I drømmer om.

Nyd og plej

Når din nye bordplade i træ er monteret er der ikke andet tilbage at gøre end at nyde den. I de fleste tilfælde får du en vejledning med, så du kan pleje træet på den bedste måde og få det helt optimale ud af din træbordplade mange år ind i fremtiden.

Alt efter, hvilken sort du vælger, kræver den lidt pleje, men fordi det er fremstillet som køkkenbord, vil det ikke være hverken omfattende eller tidskrævende for dig.

Er du blevet fristet? Så tag et kig og find ud af om en lækker bordplade i kirsebærtræ, birk eller måske mahogni kunne være den helt rigtige løsning for jer og jeres nye køkken.