Welcome

Et godt makeup spejl, gør livet lidt lettere

Der findes mange forskellige udgaver af makeupspejle. Du kan fx få spejle med LED belysning, spejle på fod, spejle til væggen, spejle med lys og forstørrelse og mange andre typer sminkespejle. Fælles er at de alle gør det lidt lettere for dig at lægge en god makeup, inden du skal ud af døren.

Hver type spejl har nogle klare fordele, og især to typer af makeup spejle, skiller sig ud. Disse to typer kan du læse om i denne artikel.

Det simple makeupspejl til bordet

Et simpelt spejl på fod er meget populært. Især modellerne, hvor der er tilføjet LED lys langs kanten er meget populære, da de kan bruges i mørkere belysning også. Et bordspejl fås blandt andet med forstørrelse, hvilket betyder, at du kan fange alle de små detaljer, når du lægger din makeup. Selvom denne spejltype er meget klassisk, er den bestemt ikke ved at gå af mode. Det er et ideelt valg, hvis du gerne vil kunne lægge din makeup, uanset den belysning, der lige er i rummet.

Makeupspejl til væggen

Et andet populært makeupspejl er et spejl til væg, der kan slås ud, når du har brug for det. Igen fås disse modeller med belysning, hvor spejlet bruger batterier, således at du ikke er afhængig af at montere spejlet, hvor der er en stikkontakt. Den største fordel ved denne spejltype er, at du får et spejl i en højde, hvor du ikke skal stå foroverbøjet over et bord for at kunne lægge din makeup. I stedet kan du montere spejlet i en højde, der naturligt passer til dig, så du har maksimal komfort, mens du ordner, det der skal ordnes. Denne spejltype fås også med forstørrelse, så du får de hele med – selv de helt små områder, kan få lagt en ordentlig makeup. Du kan se mange flere spejltyper, der er gode til makeup på https://www.nicebuy.dk/shop/313-make-up–barber-spejle/.