Welcome

Lad dine børn lege med tavlemaling

Det er altid en god ide at lade dine børn være en stor del af det der sker i hjemmet. Det kan ske på rigtig mange måder, men det vigtige er, at de føler sig vigtige. Noget, som rigtig mange forældre gør er, at de vælger at inddrage deres børn i madlavningen. Det kan være krævende, men i sidste ende er det en god ting da det er med til at de lærer hvordan man lærer mad. En anden ting man kan gøre er at lade børn være med til at vælge indretningen af hjemmet. For eksempel kan det være, at man køber noget tavlelak, som de kan lege med. Tavlelak er en god ting til pynt i hjemmet, som de små kan hjælpe med at male. Det vil gøre, at de føler sig vigtige og uundværlige.

 

Skoletavle maling får børneværelset til at se smukt ud

Skal ens børn lære at læse og at tegne så kan man selv gøre noget, som forældre. Man kan lade børnene øve sig derhjemme på en sjov måde. Det er ikke altid så sjovt at sidde i kladdehæfter og lave skoleøvelser, så det bør ikke være den tilgang man tager. I stedet bør man for eksempel lade børnene tegne på væggen. Det lyder måske lidt som en dårlig ide og det er det da også hvis man bruger noget permanent maling. I stedet kan man dog købe tavlemaling, som kan viskes ud igen.

 

Er man nysgerrig på hvad skoletavle maling er, kan man læse på linket https://www.maler-maling.dk/maling-indendoers/tavlemaling, hvor der står meget mere. Her vil man også finde ud af, at det er meget nemt at påføre. Man påfører det ganske enkelt som helt almindeligt maling. Man maler det med en pensel og netop derfor kan de helt små også sagtens være med. Eventuelt kan det være en ting I gør sammen i familien. Alle kan hver tage en pensel og så kan I ellers gå i gang. Der er ingen der siger, at tavlelak behøver at være på alle væggene i børneværelset. I stedet kan man blot male en enkelt væg og så kan børnene male herpå. Det er blot vigtigt at gøre dem opmærksom på, at de ikke må tegne på de andre vægge. For på de andre vægge kan det være, at kridtet ikke så nemt vaskes ad.

Tavlelak kan bruges til alle værelser

 

Hvis du har malet med tavlemaling på børneværelset og selv bliver lidt lun på at male i dit eget værelse kan du sagtens gøre dette. Du kan blot bruge de rester du har tilbage og male i dit eget værelse. Det kan godt være, at der slet ikke er nok til en hel væg, men mindre kan også gøre det. For så kan du blot male i et afgrænset område. Ved at bruge skoletavle maling kan man hver dag skrive en ny besked til sig selv og sin partner. Man kan skrive positive ord, som gør, at man får en bedre dag sammen.