Welcome

Intelligenstest kan hjælpe dig på et større plan

Alle mennesker er forskellige, og det er dét der gør det så specielt når vi arbejder sammen om ting i grupper, både på arbejdspladser men også i skolemiljøet. Vi har forskellige kompetencer og evner, og det er med til at fremme forskellige, men vigtige dele i livet. Det kan dog engang i mellem være svært at placere sig selv, og finde ud af hvor ens styrker og kompetencer ligger henne, eftersom det kræver en masse viden om sig selv, og det er ikke altid helt let.

Mere end blot hvor intelligent du er
Det er ikke alle mennesker der kender sig selv ud og ind, og det er der intet i vejen med! Det er en længere proces at skulle lære sig selv at kende, og derfor er det også vigtigt at du ikke banker dig selv oven i hovedet, hvis ikke du helt præcist ved, hvor dine styrker ligger. Heldigvis findes der måder hvorpå du kan finde ud af dette hurtigst muligt, og det kan du ved at klikke her. Det er nemlig en intelligenstest der sørger for, at du finder ud af hvor dine styrker er, og hvad hvor din intelligens ligger på en ”skala”.

Det der er så smart ved denne intelligenstest er, at den giver en udvidet undersøgelse af, hvor din intelligens kan bære dig hen, altså hvordan og hvorledes din intelligens påvirker dig som person, og det kan give dig et indblik i, hvilke områder din intelligens er.

Åbner øjnene op for nye muligheder
Testen er super let at have med at gøre, og tager ikke ret lang tid at tage. Når først du er færdig, så vil du finde ud af – måske helt nye ting om dig selv, som du ikke tænkte så meget over førhen. På denne måde kan du ikke kun lære mere om dig selv som person, det kan også have en effekt på dit arbejdsmiljø, eftersom det for nogen kan åbne øjnene op for, hvilket arbejdsfelt de burde arbejde indenfor.

Som tidligere nævnt har vi alle forskellige evner der peger i forskellige retninger, men det er ikke noget vi nødvendigvis er helt klar over hvad er, det er ganske normalt og derfor handler det også om at engagere sig nok i, at finde ud af hvad det er for nogle styrker vi besidder. Det kan udelukkende gavne dig selv og din fremadrettede karrierer, så derfor er der absolut ingen god undskyldning for ikke at få det testet! Tryk ind og prøv testen med det samme, og se om ikke nogen af svarerne kan overraske dig.