Welcome

Permanent makeup er det helt nye indenfor skønhed

Der er efterhånden rigtig mange der har fundet ud af, at permanent makeup er super smart, og ikke mindst en økonomisk gevinst for dem der bruger makeup hver eneste dag.

woman-594116_960_720

Permanent makeup er mikropigmentering af huden, det kan eksempelvis være i øjenbrynene eller som eyeliner. Der er rigtig mange kvinder der bruger både mange penge, og mange minutter på at lægge makeup hver dag inden de skal på arbejde. Der er rigtig mange kvinder der oplever at de får en meget nemmere hverdag efter at have fået lavet permanent makeup. Klik her for at få mere info omkring hvad det vil sige når en makeup er permanent.

Permanent makeup er en lettelse for rigtig mange

Man er fri for at makeuppen falder sammen og ser klattet ud inden dagen er omme, man er altid super pæn og man ser altid frisk og oplagt ud. Det er virkelig smart, og så er det altså ikke særlig dyrt i forhold til at skulle bruge mange penge på makeup som skal bruges hver eneste dag. For mange er det bedste dog, at hverdagen er blevet så meget lettere. Man skal ikke længere super tidligt op for at nå at lægge makeup, og man skal ikke længere have makeup med alle steder man kommer, fordi man skal kunne shine looket op i løbet af dagen. Hvis det regner, bekymrer man sig om at blive sort under øjnene, og hvis solen skinner meget er man bekymret for at begynde at svede for meget.

Når først man har prøvet permanent makeup kommer man ikke tilbage

Det er der i hvert fald rigtig mange kvinder der mener. Når først man har prøvet hvad det vil sige at have permanent makeup, vil man helst ikke tilbage til før. Det er bare så meget nemmere, og man er altid klar til at gå udenfor døren på ganske få minutter.

Det er dog vigtigt at vælge en, der kan lave en lidt mere naturlig permanent makeup. Makeuppen holder i lang tid, og derfor er det altså vigtigt at det ser godt ud. Hvis man skal have tegnet øjenbrynene på, så kan man vælge at få det gjort som 3D, dette giver et meget mere naturligt look, og man ligner ikke en der har fået tatoveret øjenbrynene på. Det er selvfølgeligt forskelligt hvordan man gerne vil se ud, men der er mange der ikke undersøger sagerne grundigt nok inden de bestiller en tid, og som kommer ud med et resultat som de ikke er glade for. Permanent makeup skal kunne bruges hver dag, og hvis man så trænger til at få lidt mere makeup på, kam man supplere med rigtigt makeup.